Felháborodtak a szolnokiak a legfrissebb parkolási sarcoláson

Megosztás

Eddig nem fizetős helyeket is bevont a városvezetés fizetőssé, valamint a zónahatárok változtatásával is több pénzt kíván kivenni a városvezetés a szolnokiak zsebéből.

Régóta tudjuk, hogy Szolnok pénzügyi helyzete igencsak kétségbeejtő, néhány napja már azt is megtudhattuk, hogy mennyire hatalmas adósságot halmozott fel a város az elmúlt bő évtized során. Talán éppen a szörnyű pénzügyi helyzet az oka annak, hogy ismét egy sarcolást vagyunk kénytelenek elviselni, változik a parkolási rendszer a városban. Természetesen nem az autósok előnyére, hanem többet kell fizetnünk, mint eddig. A parkolóbérletek is drágábbak lesznek.

A részletekről Tóth Áron tett említést a közösségi médiában, a vélemények pedig természetesen érkeztek is sorban a bejegyzés alá.

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a díjzónák határai változtak, egyes parkolók másik zónába kerültek, továbbá új területek is díjkötelessé váltak Szolnokon – írta az NHSZ.

‼Új fizető parkolók

Az I./piros zónához tartoznak:

– Várkonyi tér 20. mögötti parkoló
– Konstantin utca déli rész (Rákóczi u.-Gábor Áron tér között)
– Gábor Áron tér

‼Zónaváltozás

I./piros zónába kerülnek a korábbi II./sárga zónából:

– Móra Ferenc úti nagy parkoló
– Ady Endre u.1-3. melletti parkoló

Tóth Áron véleménye erről. “Én busszal járok, engem nem érint. De mit szólnak az autósok?”

Hát ezt szólják. “Tisztelettel. Hajrá Fidesz. Szívügyünk Szolnok! Irány a bukás!” “Mit kapunk cserébe?

Üzemanyag árán van adó! Súlyadó! Autópálya díj! Parkolási díj! Kötelező biztosítás!

Esetleg,mivel ilyen magas az elektromos áram, tervezik-e bevezetni a közlekedési lámpák fogyasztásának a megfizettetését a gépjármű tulajdonosokkal?” “Ne adj ötleteket.” “Már megint a négy muskétás miatt szívunk. Soros , Gyurcsány, Brüsszel és Alex. Gondolom, rájuk fogjuk ezt is” – szúrtak oda a szolnoki városvezetésnek.

Kapcsolódó cikkek